Konto i profil
Zarządzaj swoimi danymi, prywatnością i powiadomieniami w sekcji Konto > Ustawienia.
Profil i prywatność
- Twoje oficjalne imię i nazwisko pozostaje prywatne; w ofertach i wiadomościach widać Twoje imię lub preferowane imię.
- W sekcji Prywatność decydujesz, kto widzi Twój profil i czy pokazywać dekadę Twojego urodzenia.
- Przy zmianie adresu e-mail wysyłamy kod na nowy adres i powiadamiamy stary.
Bezpieczeństwo
- Używaj hasła, którego nie używasz nigdzie poza agiltrip. Jeśli zgubisz urządzenie, użyj opcji Wyloguj się ze wszystkich innych urządzeń w sekcji Logowanie i bezpieczeństwo.
- Nigdy nie udostępniaj kodu, który wysyłamy e-mailem: nasz zespół nigdy o niego nie poprosi.
Powiadomienia
- E-maile dotyczące rezerwacji, płatności i bezpieczeństwa konta są wysyłane zawsze.
- Przypomnienia, wiadomości i oferty możesz wyłączyć w sekcji Powiadomienia.
Usuwanie konta
- W sekcji Prywatność wybierz Usuń konto. Nie możesz mieć aktywnych podróży, aktywnych rezerwacji w swoich ofertach ani wypłat w drodze.
- Twój profil, oferty i listy ulubionych zostaną usunięte. Dane rezerwacji i płatności przechowujemy bez Twoich danych osobowych, zgodnie z wymogami prawa.