חשבון ופרופיל
ניהול הפרטים, הפרטיות וההתראות שלך נעשה בחשבון > הגדרות.
פרופיל ופרטיות
- השם החוקי שלך נשאר פרטי; במודעות ובהודעות מוצג השם הפרטי או השם המועדף שלך.
- ב"פרטיות" אפשר לבחור מי יכול לראות את הפרופיל שלך והאם להציג את העשור שבו נולדת.
- כדי לשנות את האימייל, אנחנו שולחים קוד לכתובת החדשה ומודיעים על כך לכתובת הישנה.
אבטחה
- כדאי להשתמש בסיסמה ייחודית ל-agiltrip. אם איבדת מכשיר, אפשר להשתמש ב"התנתקות מכל המכשירים האחרים" תחת "התחברות ואבטחה".
- אין לשתף אף פעם את הקוד שאנחנו שולחים באימייל: הצוות שלנו לעולם לא יבקש אותו.
התראות
- אימיילים בנושא הזמנות, תשלומים ואבטחת החשבון נשלחים תמיד.
- אפשר לכבות תזכורות, הודעות ומבצעים ב"התראות".
מחיקת החשבון
- ב"פרטיות", מקישים על "מחיקת החשבון". אי אפשר למחוק כשיש טיולים פעילים, הזמנות פעילות במודעות שלך או תשלומים בדרך.
- הפרופיל, המודעות ורשימות המשאלות שלך נמחקים. רישומי הזמנות ותשלומים נשמרים ללא הפרטים האישיים שלך, כנדרש על פי חוק.