Ohjekeskus

Tili ja profiili

Hallinnoi tietojasi, yksityisyyttäsi ja ilmoituksiasi kohdassa Tili > Asetukset.

Profiili ja yksityisyys

  • Virallinen nimesi pysyy yksityisenä. Ilmoituksissa ja viesteissä näkyy etunimesi tai haluamasi nimi.
  • Kohdassa Yksityisyys valitset, kuka näkee profiilisi ja näytetäänkö syntymävuosikymmenesi.
  • Kun vaihdat sähköpostiosoitteesi, lähetämme koodin uuteen osoitteeseen ja ilmoitamme asiasta vanhaan osoitteeseen.

Turvallisuus

  • Käytä salasanaa, jota käytät vain agiltripissä. Jos kadotat laitteen, valitse Kirjaudu ulos kaikilta muilta laitteilta kohdassa Kirjautuminen ja turvallisuus.
  • Älä koskaan jaa koodia, jonka lähetämme sinulle sähköpostitse. Tiimimme ei koskaan pyydä sitä.

Ilmoitukset

  • Varauksia, maksuja ja tilin turvallisuutta koskevat sähköpostit lähetetään aina.
  • Muistutukset, viestit ja tarjoukset voi poistaa käytöstä kohdassa Ilmoitukset.

Tilin poistaminen

  • Napauta kohdassa Yksityisyys Poista tili. Sinulla ei saa olla aktiivisia matkoja, aktiivisia varauksia ilmoituksillasi tai matkalla olevia tilityksiä.
  • Profiilisi, ilmoituksesi ja toivelistasi poistetaan. Varaus- ja maksutiedot säilytetään ilman henkilötietojasi lain edellyttämällä tavalla.