Konto og profil
Administrer opplysningene dine, personvernet og varslene dine under Konto > Innstillinger.
Profil og personvern
- Det juridiske navnet ditt forblir privat. I annonser og meldinger vises fornavnet ditt eller navnet du foretrekker.
- Under Personvern velger du hvem som kan se profilen din, og om tiåret du ble født i skal vises.
- Når du endrer e-postadresse, sender vi en kode til den nye adressen og varsler den gamle.
Sikkerhet
- Bruk et passord som du bare bruker på agiltrip. Hvis du mister en enhet, kan du bruke Logg ut av alle andre enheter under Pålogging og sikkerhet.
- Del aldri koden vi sender deg på e-post. Teamet vårt vil aldri be om den.
Varsler
- E-poster om reservasjoner, betalinger og kontosikkerhet sendes alltid.
- Påminnelser, meldinger og tilbud kan slås av under Varsler.
Slette kontoen din
- Trykk på Slett konto under Personvern. Du kan ikke ha aktive reiser, aktive reservasjoner på annonsene dine eller utbetalinger på vei.
- Profilen din, annonsene dine og ønskelistene dine slettes. Opplysninger om reservasjoner og betalinger oppbevares uten personopplysningene dine, slik loven krever.